Nörderi: Magasin MIA

Bild

 

Hur härligt är inte det här? Ett magasin för Metall i Arkitektur = MIA.  
Nu lanseras första numret, det finns alltså sånt intresse att man ger ut ett magasin och magasinet kommer vara återkommande. Även om jag inte själv nördar i just ämnet så är arkitekturen rätt intressant och jag stöttar alla intressen som kan delas litterärt! 

MIA vill vara din inspirations- och informationskälla till framgångsrik arkitektur och byggnation. Genom att visa på enastående metallarkitektur från hela världen och presentera nya produkter, idéer och innovationer, vill MIA visa på både verkligheter och möjligheter. 

Kolla arkitektur i bla plåt hos fotograf Mattias Backström som just nu ställer ut på Abecita i Borås; Arkitekturkulturen – lovely! 

  
Adlibris

Bokus

Annonser

Det kan alltid bli värre

Bild

Av Lotta Sjöberg
IMG_2955.JPG
Jag köpte det här seriealbumet på bokmässan enbart för titelns skull, det är mitt livsmotto. En underbar teckning, det är alltid regn hos mig liksom.
Klockren serie där allt är skit och ingen förstår något. Glaset är helt jävla halvtomt, ett citat jag brukar använda mig av och blir glad att hitta i boken.

Dags att fynda!

Bild

Akademibokhandelns läsår följer skolans. Nu börjar ett nytt och då reas fjolårets läsecirkel ut.

IMG_2945-0.JPG
För bara 30kr boken får man en fortfarande aktuell bok i bättre begagnat skick. Samma utbud i alla butiker men det gäller att vara snabb så man får guldkornen. Jag har redan plockat på mig fem stycken varav två skall ges bort.
Skynda fynda!

Dagens bok: Skuggpojken

Bild

20131228-113718.jpg

Idag gästrecenserar jag på Dagens bok, en sida som jag har stor respekt för. De har alltid så välskrivna recensioner med reflektioner som öppnar för nya tankegångar. Jag blev smickrad och glad när jag blev tillfrågad. Boken jag recenserar är Skuggpojken av Lucifer – pseudonym för Carl Johan Vallgren. Se här vad jag tyckte om den.